Sala konferencyjna
09:00 - 09:30
Aktualne standardy postępowania w hipertensjologii prof. dr hab. n. med. Krzysztof Narkiewicz
30 min
09:30 - 09:35
Przerwa 5 min
09:35 - 10:20
Elektrokardiografia, elektrofizjologia, arytmia prof. dr hab. n. med. Dariusz Kozłowski
45 min
10:20 - 10:50
Sesja sponsorowana prof. dr hab. n. med. Dariusz Kozłowski
30 min
10:50 - 10:55
Przerwa 5 min
10:55 - 11:35
Współczesna kardiologia inwazyjna dr hab. n. med. Janusz Kochman
40 min
11:35 - 11:45
Przerwa 10 min
11:45 - 12:15
Sesja sponsorowana firmy Bayer prof. dr hab. n. med. Krzysztof J. Filipiak, FESC
30 min
Sponsor: Bayer
12:15 - 13:00
Nowości w obowiązujących zaleceniach postępowania w kardiologii prof. dr hab. n. med. Krzysztof J. Filipiak, FESC
45 min
13:00 - 13:05
Przerwa 5 min
13:05 - 13:35
Sesja sponsorowana firmy Servier prof. dr hab. n. med. Jarosław D. Kasprzak
30 min
Sponsor: SERVIER
13:35 - 14:20
Postępy echokardiografii i innych metod obrazowania w kardiologii prof. dr hab. n. med. Jarosław D. Kasprzak
45 min
14:20
Zakończenie e-konferencji